SPU PRIJATELJ “MEĐUNARODNOG RUKOMETNOG TV TURNIRA ŠAMPIONA – DOBOJ”

SPU PRIJATELJ “MEĐUNARODNOG RUKOMETNOG TV TURNIRA ŠAMPIONA – DOBOJ”

Medjunarodni rukometni turnir Doboj - saradnja - Slobomir P UniverzitetSlobomir P Univerzitet je tokom nekoliko prošlih godina podržao tradicionalnu sportsku manifestaciju „Međunarodni rukometni TV turnir šampiona – Doboj”.

„Međunarodni rukometni TV turnir šampiona u Doboju predstavlja jednu od najkvalitetnijih i najcjenjenijih rukometnih takmičenja u svijetu. Sa svoje četiri i po decenije trajanja, predstavljao je, predstavlja i predstavljaće mjesto na kojem se kao učesnice nalaze najpoznatije evropske rukometne ekipe. Pored njih tu su još i ekipe sa afričkog kontinenta. Ukratko rečeno, ovo je turnir nad turnirima, kvalitet nad kvalitetom, rukomet nad rukometom. Jer, ono što su za nacionalne selekcije šampionati, to je za super klupske formacije, simpatičan ali ozbiljan sudar divova na tlu stoljetnog Doboja. Na samom kraju najtoplijeg mjeseca, avgusta, Doboj postaje centar svjetskog rukometa, zahvaljujući kvalitetu koji je postignut učestvovanjem vrhunskih ekipa i fenomenalnom organizacijom.”( www.tvturnirdoboj.com)

Slobomir P Univerzitet je potpisao i zvanični Protokol o saradnji sa “Međunarodnim rukometnim TV turnirom šampiona – Doboj”, koji podrazumijeva saradnju u oblasti dizajniranja vizuelnog identiteta i propagandnog materijala za potrebe “43. i 44. Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona – Doboj 2012″. Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koju Slobomir P Univerzitet čini u okviru plana saradnje sa lokalnom zajednicom u Doboju i ostvarivanju svoje društvene odgovornosti.

Podijeli:
facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail